Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Klart med tränare i AIS – så är läget i truppen

Oscar Ingström fortsätter som tränare i Ankarsrum. Foto: Privat

Klart med tränare i AIS – så är läget i truppen

Ankarsrums IS har gjort klart med tränare till nästa säsong. Det blir en fortsättning med Oscar Ingström vid rodret.
– Det blir minst ett år till i alla fall. Jag tycker att det ska bli roligt att fortsätta på det vi påbörjat, säger Oscar Ingström.

Annons:

Det blev en speciell debutsäsong som tränare i Ankarsrums IS för Oscar Ingström. Först såg det inte ut som att laget skulle komma till spel i division sex. Till slut kunde man ändå både starta och fullfölja säsongen.

– Säsongen blev till slut jättepositiv med en femteplats. Det var mer än man hade kunnat tro på förhand. Vi gick in med väldigt låga förväntningar och det kanske vi hade väldigt mycket nytta av. Det var roligt att vi kunde lösa säsongen utan problem.

Hur går tankarna inför nästa säsong?

– Tankarna är att jag hoppas att vi får behålla laget som vi haft och att vi inte behöver byta taktik inför varje match som vi tvingats göra i år. Jag hoppas att vi kan få till lite mer träningar och därmed ett bättre grundspel.

Hur ser det ut på spelarsidan?

– Jag har inte hört att någon ska sluta. Däremot har jag hört om ett par spelare som vill komma till oss. Vi är i den situationen just nu att jag inte kommer att riskera att någon av de vi har nu kommer att sluta för att vi tar in någon annan. Vi kommer vara restriktiva med vilka som eventuellt kommer in i laget, säger Oscar Ingström.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: