Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Nytt nederlag för Tjust:

Joakim Krüger fick se sitt Tjust förlora ännu en gång, när Degerfors vann med 4-1. Foto: Arkivbild

Nytt nederlag för Tjust: "För lite energi"

Tjust föll i den viktiga bortamatchen mot Degerfors IF. Efter en svag första halvlek lyckades man aldrig hämta upp det tvåmålsunderläge man hamnat i. Matchen slutade 4-1 till Degerfors.
– Vi tar för mycket felbeslut och visar för lite energi ute på planen, säger tränaren Joakim Krüger.

Annons:

Tjust inledde matchen svagt. Efter tjugo minuter släppte man också in matchens första mål. Innan paus hade hemmalaget också utökat sin ledning till 2-0. Krüger var inte helt nöjd med insatsen i den första halvleken.

– Första halvlek är inte bra och där gör vi inte en godkänd insats, även om det blir lite bättre efter ett tag. Vi tar för mycket felbeslut och visar för lite energi ute på planen. Det är inte orättvist att de gör både 1-0 och 2-0 innan paus.

Till den andra halvleken skruvade man på vissa saker och fick effekt direkt. Man reducerade genom Ebba Torgner och kunde mycket väl ha kvitterat, men lyckades aldrig få till en kvittering. Istället utökade hemmalaget ledningen två gånger om och vann tillslut matchen med 4-1.

– Vi har ett bra snack i paus tycker jag och vi går över till 4-3-3. Vi visar en bättre energi och lyckas också göra ett mål efter en kvart där. Vi var nära en kvittering också och träffade bland annat ribban, men istället gjorde de 3-1 precis efter och ja, då gick luften ur oss kan man säga.

Tjusts läge är nu mycket kritiskt och mycket ska till om man ska klara sig undan degradering till division 2. Men än är det inte kört, menar Krüger.

– Det är klart att det är supertufft. Nu handlar det om att fortsätta tro på det bara och försöka vinna varenda match. En match i taget och verkligen ge det en chans, annars kan man lika gärna lägga ner bara.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: