Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
FBSK körde över Gunnebo – har allt i egna händer

Kim Johansson förtjänade plus i FBSK. Foto: Arkivbild

FBSK körde över Gunnebo – har allt i egna händer

Jakten på en kvalplats går vidare för Frödinge/Brantestads SK. Borta mot Gunnebo IF visade man inga nerver och vann med hela 6-1.
– En gedigen insats, säger tränaren Urban Svensson.

Annons:

Gunnebo IF höll stången i nästan 40 minuter. Sedan kom två snabba mål genom Sigge Nilsson Blomberg och Axel Hoppe Adolfsén. Ludvig Heinz reducerade dock för hemmalaget precis i slutskedet av första halvlek. 

– Vi gör ingen bra halvlek, men när vi sätter en boll, så lever matchen. Vi har rätt bra känsla till andra halvlek och tror att vi kan vända, men så släpper vi in två mål snabbt. Då tappar vi huvudet efter det och matchen avgörs. Precis som resultatet säger är det rättvist, säger Gunnebos tränare Peter Lönnblom. 

Urban Svensson, diton i FBSK, var förstås desto mer nöjd med segern. 

– De fick springa väldigt mycket och det var aldrig något snack riktigt. Precis som förra gången sätter vi chanserna och vi har skapat mycket hela tiden. Nu går de in och det är svårt att säga varför. Vi har stolpe in och det är en skönare känsla. 

Hur ser du på läget i toppen?

– Vi har det ju bra förspänt och allt i egna händer. Det är bara att köra de två matcher som är kvar och det blir fullt fokus på dessa. 

Målskyttar i andra halvlek var Axel Hoppe Adolfsén dubbelt samt Kim Johansson och Johan Carlsson. Hos gästerna slet alla hårt i värmen och svarade för en gedigen insats. Lite extra förtjänade förstås tremålsskytten Hoppe Adolfsén att lyftas fram och även Kim Johansson. I Gunnebo var det ingen som utmärkte sig. 

HÄR kan du se tabellen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: