Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
H/T fick slita mot Hultsfred – vann med uddamålet

Charlie Olsson ledde sitt Hultsfred på ett förtjänstfullt vis även idag. Foto: Arkivbild

H/T fick slita mot Hultsfred – vann med uddamålet

Hjorted/Totebo är uppe på samma poäng som ettan IFK Västervik med fem omgångar kvar. Det står klart efter 1-0 mot bottenlaget Hultsfred idag.
– Vi är jättenöjda med tre poäng och vi är med i racet om seriesegern, säger Robert Hagelin i H/T.

Annons:

Hemmalaget fick aldrig igång sitt fina passningsspel och Hultsfred bjöd verkligen upp till kamp trots en lång frånvarolistan. Matchens enda mål kom tidigt då Tom Nilsson slog till efter en kvart.

– Vi kommer inte riktigt upp i nivå spelmässigt, men har lägen till att leda med mer än 1-0 i första ändå. 1-0 var i underkant. Vi hade svårt att bygga vårt spel samtidigt som Hultsfred gjorde det bra. I andra trycker vi ned dem rätt så bra, men då har vi svårt att skapa chanser. De har väl ett läge på 90 minuter och segern är rättvis, säger Hagelin.

"Det var mycket plock"

Hultsfred kämpade och slet, men fick åka hem tomhänt.

– Jag brukar inte vara nöjd med en förlust, men med tanke på förutsättningarna idag så gör vi det riktigt bra. Det blir inga poäng av det. Vi saknade många spelare och det var mycket plock idag, men vi fick ihop 14 man. Sedan trodde jag Hjorted skulle vara bättre faktiskt, men det kanske inte är det laget vi ska slå. Vi hade ett ledningsmål som blev bortdömt för hands och deras mål var tveksam offside. De har mer chanser än oss, men med lite tur kunde det ha blivit någon poäng, säger Anders Larsson i HFK.

Hemmalagets Martin Degerman gjorde en enorm match. I Hultsfred plussas Enock Jörgensen, Charlie Olsson, Arvid Eckerstig och Farouk Aloloush.

Tabellen finns här.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: