Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
BOIF vände och vann klart – trots chocköppningen

Simon Lundholm gjorde två mål för BOIF. Foto: Arkivbild

BOIF vände och vann klart – trots chocköppningen

Nollpoängaren Gamleby FF chockade topplaget Blackstad/Odensvi IF och ledde med 2-0 efter en kvart. Men BOIF visade styrka och vände och vann med 7-3. 

Annons:

Alexander Skepp gjorde 1-0 för Gamleby efter knappt tio minuter. Bara några minuter senare kom 2-0 efter mål av Abdishakur Rashid Yusuf.

– Vi fick en bra start absolut och gör det bra i första halvlek, men vi saknar sju man från i söndags. Vi fick ringa in spelare för att kunna genomföra matchen och alla kämpar, men även om de inte gjort 2-2 precis innan paus hade de kommit ifatt. Vi orkar inte riktigt och kanske är fem som tränar som är med i dag. Vi bjuder på sex av målen också, säger Lennie Rosén, tränare i Gamleby.

Hampus Jakobsson reducerade och Isac Torlamb satte 2-2 precis innan paus. I den andra halvleken var det inget snack. BOIF gjorde fem mål och vann med 7-3. 

– Vi var inte med från början. Vi skapade en del chanser, men de gjorde mål på två ströchanser. Vi var aldrig så oroliga och förde spelet. Vi visste att vi skulle lösa det, vi är så mycket bättre tränade än dem, så det var en tidsfråga, säger BOIF:s tränare Magnus Larsson.

Tränarna lämnar

I andra spelade BOIF något enklare och på slutet tröttnade Gamleby. 

– Vi var som sagt aldrig oroliga. Vi tar match för match och ska bara göra det bästa av varje match. Vi får se hur det blir helt enkelt, men vi ska försöka vara med in i det sista. 

Lennie Rosén säger att man ska försöka klara den här säsongen. Sedan säger han och Mattias Hellgren tack för sig.

– Vi ska försöka att inte lämna WO och kämpa oss igenom säsongen, men vi har bestämt oss. Nu handlar det om att ta oss igenom säsongen bara. Det är vad det handlar om. I dag var vår ordförande mittback.

Simon Lundholm gjorde två mål i andra halvlek. Även Isac Torlamb, Hampus Jakobsson och Olof Wirengård nätade. Fabian Rosén gjorde Gunnebos tredje mål. Isac Torlamb fick beröm och stack ut lite extra. I Gunnebo stack Oliver Hellgren, Alvin Karlsson och Gabriel Engzén, som åkt från Kisa, extra plus.

HÄR kan du se tabellen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: