Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
IFK Västervik trivs på Bullerby Cup:

IFK Västerviks P12 mötte Mantorp FF på fredagen. Foto: Linus Palmér Hård

IFK Västervik trivs på Bullerby Cup: "En mycket bra upplevelse"

IFK Västerviks P12-lag verkar trivas bra på Bullerby Cup. Laget har spelat fin fotboll, gjort en hel del mål och uppskattar upplevelsen på den stora fotbollscupen i Vimmerby.
– Vi har haft en mycket bra upplevelse så här långt, förklarar lagets ledare, Örjan Brink. 

Annons:

På fredagsförmiddagen mötte IFK Västerviks P12-lag Mantorp FF på fältet, på Ceosvallen. Matchen präglades av mycket kamp och känslor, samtidigt som Västerviksgrabbarna bjöd på fint spel, högljudda måljubel och läckra avslut.

– Igår spelade vi två matcher och det gick bra, tycker vi. Idag spelar vi också två matcher. Grabbarna spelar bra och vi är jättenöjda. Det är bara positivt, verkligen.

"Arrangemanget är suveränt"

Det är inte bara det som sker på planen som IFK Västervik kan glädjas åt. Brink förklarar att upplevelsen man haft i Vimmerby har varit mycket bra så här långt. Det verkar inte finnas mycket att klaga på vad gäller cupens arrangemang.

– Arrangemanget är suveränt. Det är fotboll överallt och hela cupen känns välordnad. Det hålls tider och det är uppstyrt bra. Domarstandarden är väldigt hög också, vill jag säga. Vi har haft en mycket bra upplevelse så här långt.

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: