Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VFF:s P12-lag nöjda med inledningen av Bullerby Cup:

VFF bjöd på målfyrverkeri i kvällsmatchen mot Nättraby GoIF. Foto: Linus Palmér Hård

VFF:s P12-lag nöjda med inledningen av Bullerby Cup: "Fantastiskt arrangemang"

Västerviks FF 1 i P12-klassen spelade under torsdagen två matcher. VFF-grabbarna bjöd på tuff kamp, fint spel och målkalas. Efter första dagen är man nöjda med både arrangemang och sitt eget spel. Man gjorde bland annat hela tolv mål under torsdagen.
– Det var kul att se, berömer lagets tränare, Thomas Kongstad. 

Annons:

VFF-grabbarna bjöd på show under den första dagen av Bullerby Cup. Man svarade för två bra insatser, som innehöll allt från jämn och tajt kamp, till målkalas och skönlir.

– På förmiddagen mötte vi Linköpings FF. Det var en jämn och tajt match. Nu mötte vi Nättraby och det var inte lika jämnt. Det blev ett rejält målfyrverkeri. Vi gjorde nio mål och jag tycker vi spelade ett väldigt bra spel. Det var kul att se.

"Nya tag imorgon"

Direkt efter avslutad match mot Nättraby GoIF 1, var det dags att börja återhämtningen. VFF, som har sin bas på Vimmerby Gymnasium, står inför en ny tuff uppgift under fredagen.

– Nu blir det att ta sig hem till förläggningen och vila. Vi ska tillbaka till gymnasiet, där vi bor. Det blir nya tag imorgon förmiddag (fredag, klockan 12:00).

"Fantastiskt arrangemang"

Hittills har man inget speciellt att klaga på. VFF är nöjda med cupen och arrangemanget. Faktum är att man gör sitt tredje år som deltagare av fotbollsfesten.

– Det är en fantastisk cup och ett fantastiskt arrangemang. Det är tredje året vi är här. Vi har varit nöjda ned det mesta. Förläggningarna är bra, maten är jättebra och i år är planerna fantastiskt fina också. Arrangörerna gör, som vanligt, ett bra jobb. Det är en jätterolig cup att delta i, verkligen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: