Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Gamleby föll stort – kvar på noll poäng:

Gamleby FF inkasserade säsongens tionde förlust mot Horn/Hycklinge IF. Foto: Bildbyrån

Gamleby föll stort – kvar på noll poäng: "Börjar bli tjatigt"

Gamleby FF förlorade med 1–6 hemma mot Horn/Hycklinge IF. Därmed ligger Lennie Roséns gäng fortfarande sist i tabellen med noll inspelade poäng. 

Annons:

Gamleby FF inkasserade tionde raka förlusten mot Horn/Hycklinge IF på torsdagskvällen. Topplaget gjorde tre mål i vardera halvlek och var i ledning med 3–0 efter endast 24 minuters spel. 

Andreas Rosell svarade för Gamlebys reducering som betydde 3–1 i minut 36.

Arvid Westerling blev fyramålsskytt i H/HIF. Pontus Stahlin och Marcus Oskarsson Johansson noterades för varsin fullträff. 

– Det börjar nog bli tjatigt när jag säger samma sak varje gång. Det var skitdåligt och vi har återigen svårt att få ihop lag. I dag har vi med fem spelare som knappt har tränat på hela säsongen. Vår assisterande tränare är med i startelvan och vår målvakt är utespelare. Det är inga bra förutsättningar, säger Lennie Rosén. 

Det var, enligt Rosén, ingen välspelad match som publiken fick bevittna på Ernebergsfältet. 

– De gör mål och vi gör inte mål. De är bättre än oss i dag, men hade vi haft med vårt bästa lag hade vi kunnat ta poäng, säger Rosén.

Gamleby går till sommarvila som jumbo med noll poäng på tio matcher. Lagets assisterande tränare Daniel Karlsson fick beröm för sin insats som forward. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: