Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Besvikelse och glädje efter delad pott i kommunderbyt

Foto: Bildbyrån

Besvikelse och glädje efter delad pott i kommunderbyt

Blackstad/Odensvi IF tog en klar 8–0-seger mot Gamleby FF i vårens seriepremiär. I dag möttes lagen igen – och matchen slutade 2–2.
– Jag tycker att vi har gjort ett rejält lyft, säger Gamlebytränaren Andreas Rosell.  

Annons:

Josefine Eriksson såg till att gästande Blackstad/Odensvi var i ledning med 0–2 i halvtid. Hon satte ettan i minut 27 och tvåan tio minuter senare. 

Gamleby FF reducerade till 1–2 efter några minuters spel i andra halvlek och kvitterade till 2–2 efter dryga timmens spel. Hedwig Swanström och Marie Hörnander skrev in sig i målprotokollet. 

BOIF-tränaren Daniel Wessmans besvikelse gick inte att ta miste på efter krysset. 

– Årets sämsta match. Vi fick inte till något av det som vi hade pratat om inför matchen. Vi sa att vi skulle bygga vidare på det vi presterade mot Frödinge/Brantestad senast, men vi kom ut på planen och gjorde ingenting av det vi hade sagt. Det var som bortblåst. Spelarna påtalade i samband med vattenpauserna alla saker som vi skulle ha gjort och som vi gjorde fel, säger Daniel Wessman och fortsätter: 

– Vi skulle ha avgjort matchen i första halvlek, men vi släppte in dem för enkelt efter paus. Vi var inte i närheten av vad vi kan.

Gamlebys tränare Andreas Rosell var nöjd och belåten med en poäng.  

– Den poängen var skön, speciellt med tanke på att det var en viktig match i botten. Det är skönt att gå på sommaruppehåll med att inte ligga sist. Vi tog ifatt till 2–2 och det får vi vara jättenöjda med. Det var ingen skönfotboll från något av lagen och det kunde ha gått hur som helst. 2–2 var ett rättvist resultat och insatsen var mycket väl godkänd, säger Andreas Rosell. 

Alla Gamlebyspelare fick beröm. I BOIF kan alla spelare prestera bättre. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: