Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
BOIF föll mot Västervik B: ”En spelare är skillnaden mellan lagen”

Blsckstad/Odensvi förlorade med 2–6 mot Västerviks Damfotboll B. Foto: Bildbyrån

BOIF föll mot Västervik B: ”En spelare är skillnaden mellan lagen”

Blackstad/Odensvi kammade noll i kommunderbyt mot Västerviks Damfotboll B. Alice Elb var tungan på vågen med fyra mål i 6–2-segern. 
– Hon har en snabbhet som är svår att plocka upp, säger BOIF-tränaren Daniel Wessman. 

Annons:

Blackstad/Odensvi inkasserade en ny förlust i damernas division 4. Denna gång blev det förlust med 2–6 hemma mot Västerviks Damfotboll B. 

– En spelare är skillnaden mellan lagen och det är Alice Elb, målspottaren i deras A-lag. De har med ganska många duktiga A-lagsspelare och det blir lite orättvist med vilka lag som B-lagen ställer upp med, säger BOIF-tränaren Daniel Wessman. 

Alice Elb noterades för fyra mål och Leyla Aldas gjorde två mål.  

– Alice har en snabbhet som är svår att plocka upp. Vi gör vad vi kan, men det är svårt att få grepp om henne. Hon har inte i division 4 att göra. Räknar man bort de fyra målen och ser till att det sista målet är offside är det ganska lika och det är lika spelmässigt också, säger Wessman. 

Efter Ida Svenssons 1–0-mål i åttonde minuten gick Västervik ifrån till 4–1 efter knappa halvtimmen. Evelina Bertilsson gjorde BOIF:s andra mål i andra halvlek. 

– I första blir det klart övertag för dem för att hon gör det hon gör. Tar man bort henne så är det ingen stor skillnad mellan lagen. Jag är nöjd med vår insats och vi gör en bra prestation. Vi tar steg vecka för vecka och det är ett 16-årslag som vi har gjort om och kryddat upp. Vi har drabbats av skador på centrala spelare. Jag tycker att det ljusnar på många fronter och sedan är det synd att man inte får resultaten med sig någon gång.  

Ellen Haglund, Cornelia Rosengren och Ida Svensson stack ut i första halvlek. Efter paus erhöll alla spelare högt betyg.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: