Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tung skalp av BOIF mot topplaget – han avgjorde i comebacken

BOIF vann mot Horn/Hycklinge på nationaldagen. Foto: Ossian Mathiasson

Tung skalp av BOIF mot topplaget – han avgjorde i comebacken

Anton Johansson var tillbaka efter en dryg månad borta. Då blev han matchvinnare direkt när Blackstad/Odensvi tog en tung skalp borta mot Horn/Hycklinge.
– Vi är jättenöjda, säger tränaren Patrik Wirengård.

Annons:

Horn/Hycklingen har gått fram som en ångvält den här säsongen och tagit 16 poäng på sex matcher. Men Blackstad/Odensvi såg till att ge laget deras första förlust.

Isac Torlamb gav gästerna ledningen och efter att hemmalaget utjämnat avgjorde comebackande Anton Johansson i den andra halvleken.

– Det var en tung seger, det måste man säga. Vi är jättenöjda utefter hur Horn har inlett. Vi visste att Horn var bra men inte omöjliga. Fick vi till en bra insats kunde vi ge dem en förlust. Det var en jämn och tuff match och en styrka att komma segrande ur den, säger tränaren Patrik Wirengård.

Nu närmar sig BOIF toppstriden på allvar.

– Det är tidigt ännu och det gäller att göra bra matcher varje omgång. Jag är glad att vi kan visa att vi kan slåss med de bästa lagen. Vi är ganska starka och gör vi sådana här insatser är vi svårslagna. Alla stämplar in och tar jobbet för varandra. Vi gör varandra bättre, ingen faller ur och då kan det bli så här. 

Många stod för en bra insats, men keepern Sverker Johansson och comebackande Anton Johansson var värda varsitt extra omnämnande. HÄR hittar du tabellen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: