Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
H/T vände och vann – han frälste laget med två snabba mål

Tom Nilsson fixade segern till Hjorted/Totebo mot HM IS genom två avgörande mål. Foto: Arkivbild

H/T vände och vann – han frälste laget med två snabba mål

Genom två mål inom loppet av bara några minuter vände Hjorted/Totebo och vann med 2-1 hemma mot HM IS. H/T är nu bara en poäng från serieledning.

Annons:

Hjorted/Totebo hakar på i toppen av division 5 nordöstra. I kväll, då den sjunde omgången spelades, kom en ny seger när laget besegrade tabellfemman Hjältevad Mariannelunds IS med 2-1.

Gästande HM IS inledde matchen bäst och ställningen i paus var 0-1. Inom loppet av fyra minuter i mitten av den andra halvleken vände dock Hjorted/Totebo på steken – båda målen gjorda av Tom Nilsson.

"Vår bästa match i år"

– Spelmässigt är det här vår bästa match i år. Vi spelar oss fram till bra lägen i båda halvlekarna, men trots det får de sticka upp och göra 1-0 i första halvlek. Det har varit lite så under den här säsongen. Därefter får vi jaga och har bland annat en i ribban och några halvchanser, säger H/T-tränaren Jimmy Svensson.

– I den andra halvleken tycker jag att vi tröttar ut dem och att det är spel mot ett mål. Vi har frilägen, öppna mål och skott i stolpen, så jag tycker segern borde ha varit större. Samtidigt sitter det ju långt inne i och med att det bara blir en uddamålsseger. Jag är nöjd över sättet vi trummar på och att vi återigen är väldigt solida i vårt försvarsspel: Det var en bra match och en viktig seger, säger Jimmy Svensson.

Bäst i Hjorted/Totebo var Tom Nilsson, Mehmet Ali Tekbas och Albin Kito.

Här kan de se den aktuella tabellen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: