Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Rosenfors vann mot Gamleby:

Foto: Bildbyrån

Rosenfors vann mot Gamleby: "Hade kontroll på hela matchen"

Rosenfors IK besegrade Gamleby FF med betryggande 4–0 på hemmaplan i kväll. 
– Vi vinner klart och hade kontroll på hela matchen, säger Rosenfors tränare Pierre Ringström. 

Annons:

Wilda Front prickade in 1–0 för Rosenfors IK efter tolv minuters spel och 2–0 kom i början av andra halvlek. Sanna Sigvardsson gjorde 2–0 i minut 56 och Ines Carlsson blev tvåmålsskytt, 3–0 i minut 63 och 4–0 i minut 83. 

– Matchen började trevande och det var mycket ställningskrig i första halvlek. Vi fick inte till vårt spel för att vi ville för mycket, men vi hade ändå kontroll på det, säger Pierre Ringström. 

Rosenfors hittade mer rätt efter halvtidsvilan.

– Andra var mycket, mycket bättre. Vi hade fina kombinationsspel, tog löpningar, stod rätt i positionerna och hade en jäkla vilja. Spelarna slet jättemycket. All heder till Gamleby som kämpade på bra i 90 minuter. För laget var det en viktig seger. Riktigt skönt, säger Pierre Ringström. 

Gamleby gjorde sin bästa insats för säsongen och tränaren Andreas Rosell lämnade Rosenfors med en god känsla.

– En mycket bra prestation, det är det bästa vi har gjort hittills i år. Rosenfors gör ett spelmål och tre hörnmål. Matchen är hela tiden tajt och de är inte bättre än oss. Det som avgör matchen är att de är bättre än oss på fasta situationer. Tjejernas tålamod och träningsvilja börjar ge resultat och när vi får ha alla spelare friska så kommer det bli riktigt bra, säger Andreas Rosell.

Sanna Sigvardsson förtjänade beröm för sin insats i ett starkt Rosenfors. Gamleby hade sina främsta spelare i Mirjam Sikberg och Natalie Hörnander. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: