Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Överum vände och vann sent mot Hjorted/Totebo

Emil Dahlström Dolaku, här i IFK Västerviks tröja, sköt segern till Överums IK mot Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

Överum vände och vann sent mot Hjorted/Totebo

När Överums IK mötte Hjorted/Totebo i Toyota Cup blev det verkligen växlingar i spelet. Efter en Överumsledning med två mål kom Hjorted/Totebo tillbaka och tog ledningen med 2–3. Men efter ett självmål och en balja av Emil Dahlström Dolaku i minuten efter det vände matchen återigen och Överum stod som vinnare.

Annons:

Överum gjorde två sena mål i första halvlek av Chris Biela och Melvin Ekberg och låg bra till i halvtid. Hjorted/Totebo kom tillbaka, stal passningar och spetsvärvningen Simon Sandholm både reducerade och kvitterade till 2–2.

Det följdes upp i 80:e minuten med ett ledningsmål av Albin Kito och Hjorted-Totebo såg ut att gå mot vinst när de föll på ett självmål och Emil Dahlström Dolakus 4-3. En insats som Överums tränare Martin Rosén hyllade:

– Emil är den jag vill hylla lite extra men vår backlinje, inklusive vår målvakt var bra. Det är samtidigt kul att möta Hjorted/Totebo. De är stora och starka och spelar bra.

"Vinner inte matcher om man släpper in fyra"

 Hjorted-Totebos tränare Jimmy Svensson gav sin syn på matchen och passade på att hylla motståndarna:

– Man får säga grattis till Överum som gör en väl genomförd match. Jag tror att de kan skrämma många lag framöver med sina omställningar. Vi har bra anfall men man vinner inte matcher om man släpper in fyra mål. Vi ledde ju men fick ett självmål efter en hörna och kunde inte resa oss efter det, säger Jimmy Svensson.

I Hjorted/Totebo stod tvåmålsskytten Simon Sandholm för den starkaste insatsen, enligt tränaren Svensson.

Stefan Härnström

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: