Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Sen kvittering för IFK i kommunderbyt mot H/T

Tom Nilsson var säker vid straffpunkten. Foto: Arkivbild

Sen kvittering för IFK i kommunderbyt mot H/T

Hjorted/Totebo och IFK Västervik hade varsin halvlek i dagens match i Toyota Cup. Matchen slutade rättvist 1-1 (1-0).

Annons:

Hjorted/Totebo fick IFK precis dit man ville i första och borde gjort fler mål än Tom Nilssons straffmål efter 20 minuter.

– Det var återigen en bra försäsongsmatch. Vi är bättre i första och håller i bollen mycket och skapar chanser. 1-0 är i underkant i första och vi har ett par lägen där vi måste göra mål. I andra kommer IFK ut mycket hungrigare och är bättre än oss. De orkar mer, men skapar inte den där riktiga chansen. De gör 1-1 på en hörna i 90:e så det synd att vi inte kunde hålla igen, säger Jimmy Svensson i H/T.

"Tar ett gott snack"

Ayman Hadrous i Västervik var mycket besviken på insatsen i första.

– Vi kommer inte alls upp i standard i första. Det var många individuella misstag och vi tar inte jobbet. Jag kände inte igen laget alls. I paus tar vi ett gott snack i omklädningsrummet och i andra tar vi över ganska kraftigt. Överlag var det en match där de är mer påkopplade i första och spelar fysiskt. I andra tar vi ansvar och vi pratar ihop oss om vad vi vill. Andra halvlek är bra och vi har ett övertag där.

IFK:s mål kom på hörna och blev ett självmål. Kilton Bakiu var bäst i IFK, men även inhopparna Anton Vesterberg, Jens Karlsson, Christopher Sjöblad och Roman Morhunov plussas i IFK.

Ville Grönwall, Martin Degerman och Fabian Ring var bäst i H/T.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: