Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Gunnebo slog Överum efter dubbla självmål

Gunnebo IF slog Överums IK med 2–1. Foto: Ossian Mathiasson

Gunnebo IF och Överums IK slåss i botten av division 6. Gunnebo vann med 2–1 efter att Överum gjort två självmål.

Annons:

Gunnebo och Överum har fått en tung start på säsongen och kom till kvällens bottenmöte med varsin seger.

Efter en jämn tillställning blev det segersång i Gunnebos omklädningsrum.

Gunnebo IF fick in 1–0 på en hörna i sjätte minuten efter att en Överumsspelare varit sist på bollen. Några minuter in i andra halvlek kvitterade Överums IK:s Melvin Ekberg till 1–1 innan Gunnebo avgjorde med 2–1. Reza Rezai kom fri, rundade målvakten och rullade bollen mot det öppna målet. En spelare i Överum försökte få undan bollen men den gick in i mål.

– Jag är mycket nöjd med matchen och insatsen. Under en period i första halvlek spelade vi för nätt, slog felpassningar och sätter varandra i skiten. Sedan rättade vi det med ett rakare och mer ordentligt spel i andra halvlek. Vi har många skadade spelare och alla 13 som är med krigar hem tre poäng, säger Armin Beganovic i Gunnebo IF.

Överums tränare Martin Rosén var mycket missnöjd efter matchen.

– En bedrövlig insats. Vi är totalt värdelösa i första halvlek och jag skäller på dem i halvtid. Vi gör en bättre andra halvlek och spelar bättre fotboll men absolut inte den fotboll vi ska spela. De har två chanser och gör två mål. Första målet är ett självmål och andra målet offside för att sedan bli ett självmål. Nu har vi gjort vår plattmatch för den här säsongen, säger Martin Rosén.

Melvin Ekberg och André Olofsson var duktiga i Överum. Den kollektiva insatsen erhöll beröm i Gunnebo.