Annons:

Sök

Annons:

Knut Gunnarsson är en av fyra Vimmerbyspelare som Västerviks FF är intresserade av. Foto: Ossian Mathiasson

Flera lokala spelare tränar med VFF: “Vi ska köra nu ett tag”

Totalt sex lokala spelare tränar just nu med division 3-laget Västerviks FF. Det handlar om Victor och Filip Gustavsson från IFK Tuna samt Haris Dreco, Knut Gunnarsson, Joakim Storm och Vladimir Radak från Vimmerby IF. De får chansen att visa upp sig om en plats i laget nästa säsong.

Annons:

Västerviks FF är i avslutningen av sin säsong i division 3 och allt talar för att man kommer spela i samma serie nästa år.

Redan nu börjar jobbet på silly season–marknaden för VFF. Klubben har bjudit in flera spelare för att få provträna med laget, både lokalt och utanför. 

Sex av de kommer från lokala lag. Tuna-duon Victor och Filip Gustafsson men även Haris Dreco, Knut Gunnarsson, Joakim Storm och Vladimir Radak från Vimmerby IF, en nyhet som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om.

 – Vi bjuder in spelare från olika klubbar, både lokalt och lite utanför. De här namnen har varit på tapeten och vi provar en del. Vi ska känna dem och de ska få känna oss. Vi ska köra nu ett tag och de kommer träna med oss till slutet av säsongen. Det är eventuella nyförvärv till nästa säsong som vi kollar på, säger VFF:s sportchef Andreas Andersson.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: