Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Abba-stjärnan från Västervik har gift sig

Björn Ulvaeus gifte sig nyligen med sin Christina Sas. Foto: Björn Ulvaeus Instagram

Abba-stjärnan från Västervik har gift sig

Abba-stjärnan från Västervik, Björn Ulvaeus, har gift sig med sin Christina Sas. Bröllopet hölls i Köpenhamn med nära och kära. 

Annons:

Västerviks store son Björn Ulvaeus, 79, gifte sig nyligen med sin danska kärlek Christina Sas, 51. De sa ja till varandra under en bröllopsceremoni som skedde i det tysta i Köpenhamn. 

Inbjudna var nära och kära till de båda, men även en del danska kändisar fanns på plats för att framträda. Det handlade om mångsysslaren och tv-profilen Sandi Toksvig, musikern Anne Linnet och sångerskan Kaya Brüel. 

”Sandi Toksvig, Anne Linnet och Kaya Brüel uppträdde generöst och gjorde kvällen extra speciell”, står i inlägget på Björn Ulvaeus Instagram.

Ulvaeus träffade Sas i tyska Nürnberg för tre år sedan när Abba släppte albumet "Voyage". Våren därpå började de dejta och under sommaren berättade Ulvaeus om kärleken som spirade i flera svenska medier.

– Det är jättebra. Jag är väldigt glad och lycklig, vi har ganska nyligen varit på semester på Kreta ihop, sa han till Aftonbladet.

Det var under hösten 2023 som de flyttade ihop i Ulvaues lyxvåning på Östermalm. Abbas tidigare manager, Görel Hanser, som jobbar för Björn Ulvaeus har sagt att paret inte ville kommentera bröllopet, enligt Expressen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: