Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Sista helgen för uppskattade Båtsman Music – här är artisterna som kommer

Daniel Lemma kommer till Västervik för konsert tillsammans med gitarristen Mats Eriksson. Foto: Pressbild

Sista helgen för uppskattade Båtsman Music – här är artisterna som kommer

I helgen är det dags för Båtsman Musics sista konserthelg, för i år, på Båtsmansstugorna i Västervik. Artisterna som besöker avslutningshelgen är Daniel Lemma och Sabina Thörner, på fredagen, samt Eric Gadd och Martin Lönegren, på lördagen.

Annons:

Båtsman Music arrangeras av Föreningen Kultur i Fokus, Eventolot AB, tillsammans med Båtsmansstugorna. Man står nu inför sin sista konserthelg för denna sommar. Flera välkända artister kommer till Båtsmansstugorna för att avsluta året.

"Den 2-3 augusti bjuds publiken på två magiska och intima kvällar med några av Sveriges mest älskade artister. Fredag 2 augusti spelar Daniel Lemma och Sabina Thörner, medan Eric Gadd och Martin Lönegren står på scenen och avslutar Båtsman Music på lördag 3 augusti. Evenemanget startar kl. 19:00 båda kvällarna. Mat och dryck finns tillgängligt på plats.", skriver Föreningen Kultur i Fokus, Eventolot AB, i ett pressmeddelande. 

"Stor succé"

Båtsman Music har varit mycket uppskattat så här långt. Både arrangörer och gäster har varit mycket nöjda, meddelar man:

"Första konserthelgen blev stor succé då Jens Hult och Jay Smith var huvudakter. Besökare, artister och arrangörer var mycket nöjda efter första helgen. Än så länge finns det biljetter kvar till båda konserterna, men vi vet inte hur länge. Det är den vanligaste frågan vi får - finns det biljetter kvar samma dag? Men det är omöjligt för oss att säga hur länge man vågar vänta med att köpa biljett - ibland går det några biljetter i timmen, ibland 40 på några minuter. Finns det biljetter kvar går det bra att lösa biljett i entrén."

Linus Palmér Hård

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: