Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Snart börjar Löga Beach Party – här är nyheterna

Foto: Hans Lindqvist

Snart börjar Löga Beach Party – här är nyheterna

På lördag är det dags för ett av sommarens mest efterlängtade evenemang – Löga Beach Party i Västervik. I år blir det en hel del nyheter på dagfesten och arrangörerna har även planerat för att få ett artistfält där alla besökare ska hitta något som passar.

Annons:

John Widerström på Löga Beach Party berättar för vår tidning att "Blobben" gör återkomst i vattnet. Den stora luftmadrassen var ett populärt inslag men har inte varit med sedan 2016:

– Det är extra kul att den är tillbaka! Mer nytt är fler företagstält med spel, lekar och happenings på dagen. Vi har utökat med fler beerpongbord. Femtio procent av besökarna är på dagen och vi vill se till att folk har att göra och vill stanna länge. De yngre kör gärna på men framförallt de äldre kanske inte är där hela tiden mellan 12 och 24, förklarar John.

Brett artistfält

I år har man satsat på ett brett artistfält som alla är olika men ändå bjuder på partystämning. Myra Granberg, Maskinen, Albatraoz och ett antal DJ:s. Extra glad är John att få dit återförenade Maskinen:

– Jag är väldigt nöjd med vår line-up i år. För mig som lyssnade mycket på Maskinen på gymnasiet är det riktigt kul att ha dem här!

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Stefan Härnström

redaktion@dagensvastervik.se

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: