Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Första internationella gästartisten till Rootsy Night Västervik

Alex Ellis, känd som Our Man In The Field, kommer till Västervik. Foto: Pressbild

Första internationella gästartisten till Rootsy Night Västervik

Rootsy Night Västervik får sin första internationella gästartist på scen. Det är på fredagen som den hyllade brittiska singer-songwritern Alex Ellis kommer. 

Annons:

Allex Ellis, även känd som Our Man In The Field, senaste album "Gold On The Horizon" har fått lysande recensioner från kritiker. 

"Med ''Gold On The Horizon'' har Our Man In The Field levererat på löftet från sin debut och skapat ett verk som betonar en nyfunnen självsäkerhet och mognad samtidigt som de bevarar den ödmjukhet och närhet som gav dem mycket av deras tidiga beröm. Det här nya albumet understryker tydligt att Alex Ellis är en av de bästa låtskrivarna som har dykt upp på Americana-musikscenen under många år", skriver bland annat Americana UK.

Nu har arrangörerna bakom Rootsy Nights Västervik lyckats få Our Man In The Field till sin scen. Under fredagskvällen kommer han att uppträda tillsammans med Dimpker Brothers. 

"Tidigare har de också samarbetat, inklusive inspelningen av en musikvideo på Båtsmansstugorna här i Västervik. Under kvällen kommer Dimpker Brothers att framträda både själva och tillsammans med Alex, vilket lovar en kväll av hög mysfaktor och kulturell njutning", skriver arrangörerna. 

Det är Västerviks Stadshotell, Eventolot och Dimpker Brothers som är arrangörer.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: