Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Minnesmästaren kommer till Västervik – då håller han sin show

Minnesmästaren Jonas von Essen kommer till Västervik i höst. Foto: Annika Berglund/Pressbild

Minnesmästaren kommer till Västervik – då håller han sin show

Den populära minnesmästaren, Jonas von Essen, kommer till Västervik i höst. Den 25 oktober intar han Kulturscenen på Bryggaren i Västervik.

Annons:

Han kommer till Västervik med sin minnesshow "Kan vem som helst få ett minne i världsklass?" och evenemanget arrangeras av Eventolot AB i samverkan med Föreningen Kultur i Fokus.

– När jag såg von Essen ta hem allt i Postkodmiljonären, och märkte hur underhållen jag blev av hans sätt att göra det på, kände jag att vi behöver lite Jonas von Essen-energi i Västervik i höst så jag hörde av mig till honom och han ville gärna komma hit. Vilken optimal kombination – att lära sig fantastiska minnestekniker samtidigt som en viker sig dubbel av skratt, säger arrangören Jessica Hellström.

Jonas von Essen har gått från en glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare. Han gick från att knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer till att utklassa den samlade världseliten i minnes-VM. Efter det har han medverkat i allt från kinesiska tv-shower till svenska realityserier och australiensiska bilreklamer. 

Våren 2018 var han också nära att nå hela vägen till seger i TV4:s talang. Till finalen hade han memorerat de första 50 000 decimalerna i talet pi. Jonas von Essen har därefter vunnit Muren, Smartare än en femteklassare, Postkodmiljonären och nu senast Jeopardy.

"Bakom den fenomenala minnesförmågan finns tekniker som är så enkla att vem som helst kan lära sig dem och samtidigt så underhållande att publiken ofta viker sig dubbla av skratt. Genom en trollbindande blandning av interaktiva övningar med publiken, förbluffande minnesdemonstrationer och fascinerande förklaringar tas du med genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad de vill", skriver Eventolot i ett pressmedelande.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: