Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Årets upplaga av Visfestivalen blir mer tillgängligt än någonsin

Västerviks populära musikevenemang Visfestivalen kommer tillbaka stort och blir mer tillgängligt än någonsin. Foto: Pressbild

Årets upplaga av Visfestivalen blir mer tillgängligt än någonsin

Många har längtat och i år kommer Visfestivalen kunna ses live igen. Men inte bara det. Även i år är det möjligt att kunna ta del av populära musikevenemanget via en livesändning på internet.

Annons:

Livesändningen har varit uppskattad under de senaste två pandemiåren när det var det enda alternativet. I år kommer det tillbaka, men som en valmöjlighet. Festivalens sista dag kommer livesändas med artisternas uppträdanden på scen samt en studio där man som tittare får ta del av summeringar från hela festivalen och artistintervjuer. 

Nytt för i år är att man kommer kunna ta del av sändningen i form av en stor skärm på Fiskaretorget i Västervik.

"Vi byggde upp ett grepp under pandemiåren som vi tror kanske är här för att stanna. Vi hade en stor publik under våra sändningar och det var uppskattat ute i stugorna. Det här är ett sätt öppna ögonen för Visfestivalen och även för Västervik. Förhoppningsvis kan det få människor att vilja och komma se den live på plats i framtiden och samtidigt besöka Västervik", säger Niklas Lind, marknadschef på Västervik Framåt, i ett pressmeddelande. 

"Väldigt bra komplement"

Visfestivalens vd Calle Åstrand är positiv till att det finns många valmöjligheter.

"Musik ses ju bäst på plats, men har man inte den möjligheten så är ju det här väldigt bra komplement. Det är jättekul att så många som möjligt får möjlighet att ta del av en av våra fantastiska kvällar i Stegeholms Slottsruin", säger Calle Åstrand, vd på Visfestivalen, i ett pressmeddelande. 

Bakom sändningen står Visfestivalen, Västervik Framåt, Östmedia och Live Audio Group. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: