Annons:

Sök

Annons:

Philip Skännestig och Christoper Appelqvist, Glasmästar´n tog emot utmärkelse under torsdagen.

Unga företagare tog emot utmärkelse

Två unga företagare i Västervik fick ta emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Västerviks kommun, under torsdagen. Philip Skännestig och Christopher Appelqvist startade företaget Glasmästar´n under pandemiåret 2020 och lyckades bra. Det skriver Västervik Framåt i ett pressmeddelande.

Annons:

Priset, som delas ut av Företagarna i Västervik tillsammans med Västervik Framåt brukar delas ut i samband med Tjustgalan men i år är galan inställd och vinnarna mottog priset vid sin verkstad tidigare idag.   

- I år har vi fått välja att överraska våra pristagare, eftersom vi inte kan genomföra någon Tjustgala på grund av rådande pandemi. Att få dela ut dessa utmärkelser till duktiga företagare, som bidrar till vår kommuns välfärd är ett av de mest ärofyllda uppdragen som förtroendevald i Företagarna, säger Företagarnas ordförande i Västerviks kommun Susanne Stackelberg.  

Motiveringen lyder, ”När Christopher och Philip, tog det stora steget att lämna två trygga fasta anställningar bakom sig för att slänga sig in i att driva eget, med allt vad det innebär, anade de nog inte att de fyra år senare skulle ha ett så starkt växande, framgångsrikt och lönsamt företag. Under pandemiåret 2020 vågade de även anställa sin första medarbetare. Men med hårt arbete, hög service, god kvalitet, flexibilitet och starkt kundfokus har de satt Glasmästar´n i Västervik på kartan, tagit en rejäl bit av marknaden och visat att unga hungriga hantverkare är att räkna med. De är därför mycket värdiga vinnare av utmärkelsen Årets Unga Företagare i Västervik 2020”.

 

Annons:

Anders Sjögren

anders.sjogren@dagensvastervik.se

0733100831

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: