Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Västerviksföretagaren säljer alla sina restauranger:

Västerviksföretagaren Ivan Ström säljer alla sina tio McDonalds-restauranger. Foto: Pressbild

Västerviksföretagaren säljer alla sina restauranger: "Trivts väldigt bra"

Västerviksföretagaren Ivan Ström säljer alla sina tio McDonalds-restauranger, bland annat restaurangerna i Oskarshamn och Kalmar. Efter 31 år inom företaget vill han nu se någon ”hungrigare” ta över.

Annons:

53-årige Ivan Ström inledde sin karriär inom McDonalds redan som 22-åring. 2002 var det dags att starta sin första restaurang som franchisetagare, den i Oskarshamn. Restaurangen i Kalmar har han haft sedan 2009 och fram till 2018 drev han också dåvarande McDonalds-restaurangen i Västervik.

Den senaste tiden har Ivan haft tio restauranger i södra Sverige, men nu väljer han alltså att sälja samtliga.

– När man jobbat i ett företag i 31 år finns det en risk för bäst-före-datum och jag tänker inte passera det. Nu är det dags att lämna och ge chansen åt någon mer hungrig att ta över, säger Ivan Ström till Barometern, som var först att berätta om nyheten.

"Trivts väldigt bra"

Enligt Barometern säljer Ivan restaurangerna i Oskarshamn, Kalmar och Nybro till McDonalds huvudbolag, Food Folk Sverige AB. Några nya franschistagare finns dock inte ännu och någon köpeskilling vill han inte uppge.

Om beslutet att lämna snabbmatskedjan efter alla dessa år säger Ivan Ström:

– Jag är 53 år och mitt val var att antingen stanna kvar ytterligare 20 år eller att kliva av nu. Det har inte varit något enkelt beslut utan vuxit fram, eftersom jag trivts väldigt bra.

Vad som händer nu är inte bestämt.

– Jag ska inte kasta mig in i något direkt utan ha ett lugnare halvår då jag funderar över vad jag ska göra, berättar Ivan Ström för Barometern.

Vi har sökt Ivan Ström.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: