Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
ASTRID LINDGREN-BOLAGET VÄRVAR LISEBERGS VICE VD

Lisebergs vice vd Tina Resch tar nu plats i Astrid Lindgrens Vimmerby AB:s styrelse. Foto: Pressbild

ASTRID LINDGREN-BOLAGET VÄRVAR LISEBERGS VICE VD

Astrid Lindgrens Vimmerby AB gör en stark värvning. Lisebergs vice vd Tina Resch tar nu plats i styrelsen.

Annons:

Astrid Lindgrens Vimmerby AB fortsätter att stärka upp sin styrelse. För två månader sedan rekryterades Centerpartiets tidigare partiledare Annie Lööf till styrelsen.

Nu tar även Lisebergs vice vd Tina Resch plats i styrelsen.

Tina Resch har en lång och gedigen erfarenhet från besöksnäringen i allmänhet och nöjesparksbranschen i synnerhet. Innan hon blev vice vd 2017 hade hon haft ett flertal olika chefsbefattningar inom Lisebergs-koncernen. 

– Jag är otroligt glad och stolt över att ha blivit tillfrågad om att ta plats i styrelsen. Det känns väldigt stimulerande och hedrande att få vara med och fortsatt utveckla besöksmålen Astrid Lindgrens Värld och Näs, Astrid Lindgrens barndomshem. Det ska bli enormt roligt att få vara en del av och fortsatt utveckla ett svenskt kulturarv med Pippi Emil, Lotta och alla andra välkända karaktärer som så många älskar och har en stark relation till, säger Tina Resch i ett pressmeddelande.

"Starkt bidrag"

Även Nils Nyman, styrelseordförande i Astrid Lindgrens Vimmerby AB och barnbarn till självaste Astrid Lindgren, gläds för värvningen.

– Tinas erfarenhet och klokskap från branschen kommer bli ett mycket starkt bidrag till styrelsens övriga kompetensområden, jag är jätteglad över att Tina ville axla uppdraget. Vi har nu en mycket bred laguppställning i styrelsen, vilket är viktigt då visionen fortsatt är att utveckla befintliga verksamheter men också komplettera med konferenser och möten för att stärka upp vårt erbjudande av året-runt-verksamhet, säger Nils Nyman.

Tina Resch första styrelsemöte blir nu i december.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: