Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
  • LOKALA FÖRETAGET ETABLERAR SIG I SÄLEN

    Guldkants Henrik Arkåsen, Erik Hemmingsson, Jens Liljeberg och Jonas Settlin etablerar sig i Sälen från och med december. Foto: Pressbild

  • LOKALA FÖRETAGET ETABLERAR SIG I SÄLEN

    Viktors ligger mitt på Sälfjällstorget i Lindvallen. Foto: Pressbild

LOKALA FÖRETAGET ETABLERAR SIG I SÄLEN

Lokala restaurangkoncernen Guldkant växer ytterligare och etablerar sig nu i Sälen. Ägarna har förvärvat restaurangen och hotellet Viktors.

Annons:

Viktors restaurang och hotell ligger på Sälfjällstorget i populära Lindvallen. I december tar Guldkant över verksamheten.

Tanken är att förädla det som familjen Salesjö framgångsrikt byggt upp med Viktors. Första året kommer vi ha fokus på att öka tillgängligheten, utveckla nöjesdelen, spetsa service och sätta vår prägel på mat och dryck”, skriver Guldkant i ett pressmeddelande.

Jonas Settlin är vd på Guldkant:

– Det känns naturligt att etablera oss i Sälen. Självklart är vi ödmjuka och respektfulla för vad man har byggt upp på Viktors genom tiderna. Den moderna byggnaden med det fantastiska läget ger härliga möjligheter att vidareutveckla Viktors till något speciellt, säger han.

Har sju restauranger i trakten

Viktors invigdes inför vintersäsongen 2017/18 och har varit ett familjeprojekt.

Familjen Salesjö känner sig trygga och glada över att lämna över Viktors till detta ’’guldkant’’-gäng. Vi är helt säkra på att på Guldkant kommer att driva detta vidare på allra bästa sätt, säger Viktor Salejö, tidigare ägare.

Guldkant driver sju restauranger i Vimmerby och Västervik idag där verksamheten är som mest intensiv på somrarna. Nu blir det också full rulle under vintersäsongen.

– Etableringen i Sälen kompletterar våra andra sju restauranger i Västervik och Vimmerby som har en sommarprägel där Viktors har vinterprägel. Det förenklar bland annat utmaningen med personal, där vi kommer kunna erbjuda väldigt attraktiva tjänster, säger Jonas Settlin.

Den som kan sitt Guldkant ska känna igen sig även i Sälen.

Guldkants tydliga dna med god vällagad mat, professionell service, cocktailbar med skön musik kommer vi bära med oss till Viktors”, skriver man i pressmeddelandet.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: