Annons:

Sök

Annons:

Åbro lanserar ny produkt – hyllning till närområdet

Åbro Bryggeri lanserar en ny produkt. Foto: Pressbild

Åbro lanserar ny produkt – hyllning till närområdet

Åbro Bryggeri lanserar en ny produkt med karaktär hämtad från bryggeriets nära omgivning. "Nästgårds Lager Ekologisk" lanseras på Systembolaget den 1 december i år.

Annons:

"Borta bra, nära bäst". Så beskriver Åbro Bryggeri sitt nya öl vid namn Nästgårds Lager. Produkten beskrivs vara en fyllig, nyanserad och ekologisk lager med balanserad beska, bryggd på friskt vatten från Åbros egen närliggande källa.

– Åbro är ett familjebryggeri i både hjärta och själ. Vi har genom alla år varit placerade på samma plats i småländska Vimmerby. Med Nästgårds vill vi knyta an till det lokala och hylla det som vi faktiskt har här och som alltid har funnits här. Platsen, vattnet och människorna, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Designen till burken är framtagen av varumärkes- och designbyrån Pond Design.

– Under processen såg vi att det fanns en stark intern stolthet kopplat till produkten och varumärkets omgivning. Vi valde att fokusera på det och manifesterade den stoltheten genom designen. Vi ville skapa ett modernt premiumuttryck med genomarbetade detaljer som på ett elegant sätt dramatiserar varumärkets omgivning, lite som ett flygfoto med åkrar, skogar, byar och vattendrag. Precis det som har satt sin prägel på Nästgårds Lager, säger Fredrik Svalstedt, Account director och Partner på Pond Design.

Lanseras 1 december

Den 1 december lanseras produkten i Systembolagets butiker i Sverige. Alkoholhalten ligger på 6,0 procent.

– Nästgårds är ett helt nytt varumärke i Åbros produktportfölj. Vi är jätteglada över denna lansering och vår förhoppning är att Nästgårds på sikt kommer att utvecklas ytterligare. Varumärket har potential att kunna växa som familj och designen kan utvecklas till flera ölstilar i framtiden, säger Camilla Widéen, Varumärkeschef på Åbro Bryggeri.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: