Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Total succé i sommar – redan klart för en fortsättning

Båtsman Music har blivit en succé sommaren 2024. Nu står det klart att det blir en fortsättning 2025. Foto: Pressbild

Total succé i sommar – redan klart för en fortsättning

Båtsman Music har blivit en succé i sommar. Nu står det redan klart att det kommer bli en fortsättning under 2025. 

Annons:

2024 har varit Båtsman Musics andra sommar på konsertscenen i Västervik. Under sommaren har man haft över tusen besökare totalt och det har varit både lokala och regionala besökare samt tillresta från både när och fjärran, skriver man i ett pressmeddelande.

Arrangörerna bakom Båtsman Music – Eventolot, Föreningen Kultur i Fokus och Båtmansstugorna – är otroligt nöjda med den här sommaren.

"Vi är överväldigade av det fantastiska mottagandet från publiken. Det är uppenbart att allt fler upptäcker ett av Västerviks mest betydelsefulla och vackraste kulturarv, Båtsmansstugorna, tack vare konsertkvällarna som hålls där", skriver man i pressmeddelandet.

Arrangörerna menar att Västerviksbor som aldrig tidigare besökt platsen fått upp ögonen för den.

– Vi vill tacka alla som har kommit och delat med sig av sin kärlek för denna plats och upplevelsen med oss. Tack för det fantastiska gensvaret och för att ni delat dessa kvällar med oss. Er entusiasm och stöd gör det möjligt för oss att fortsätta, vilket vi är oerhört tacksamma för, säger arrangörerna i ett uttalande. 

Blir en fortsättning

Huvudakter under sommaren var Jens Hult, Jay Smith, Daniel Lemma och Eric Gadd. Nu står det klart att det blir en fortsättning för konceptet även 2025.

"Nu ser arrangörerna fram emot framtiden och kan meddela att arbetet och planeringen inför nästa års evenemang kommer att påbörjas om bara några veckor. Vi ser fram emot att fortsätta bygga på framgångarna från denna sommar och erbjuda nya magiska kvällar vid Båtsmansstugorna 2025", skriver man. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: