Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Han återvänder till Västervik för konsert – efter många år

Daniel Lemma kommer till Västervik den 2 augusti tillsammans med gitarristen Mats Eriksson. Foto: Pressbild

Han återvänder till Västervik för konsert – efter många år

Eventolot AB och Föreningen Kultur i Fokus samarbetar med Båtsmansstugorna. Nu är det klart att man fått Daniel Lemma till Båtsman Music den 2 augusti. 

Annons:

I dag släpps biljetterna till en av årets konsertkvällar på Båtsmansstugorna. Det är ingen mindre än Daniel Lemma som återvänder till Västervik efter många års frånvaro. 

Tillsammans med gitarristen Mats Eriksson blir den 2 augusti en kväll fylld av blues, ballader och bortglömda pärlor. 

"En intim konsert där Daniels långa karriär möter duons personliga favoriter. Förvänta er en kväll med musik som utforskar gränslandet mellan jazz, blues och amerikansk folk", skriver arrangörerna. 

Daniel Lemma slog igenom brett med albumet "Morning Train" som blev titelmusiken till filmen "Jalla! Jalla!". 2021 släppte Daniel Lemma albumet "Sörgårdens Tak" där han för första gången sjöng med eget material på svenska. 

"Att fånga det musikaliska ögonblicket har alltid varit Daniel Lemmas ideal när det kommer till att göra skivor, han är intresserad av perfektionism, eller att sitta och skulptera fram det ultimata ljudet i studion. Han vill fånga stunden och förmedla en känsla med sin musik och det är vad vi kan förvänta oss av denna kväll", skriver arrangörerna.

Västerviksdotter intar scenen

Dessutom kommer Västerviksdottern Sabina Thörner att inta scenen samma kväll. Hon är en 23-årig artist och låtskrivare som numera är bosatt i Kalmar. Hon bjuder på musik influerad av soul och svensk pop. 

"Publiken kan se fram emot att få ta del av hennes kommande musik som släpps under sommaren", skriver arrangörerna.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: