Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Sista artistsläppet är här – de avslutar musikkvällarna i Västervik

Dimpker Brothers (bilden) uppträder samt Mollie Minott och Jenny Almsenius den sista musikkvällen på Båtsman Music. Foto: Pressbild

Sista artistsläppet är här – de avslutar musikkvällarna i Västervik

Nu är finalkvällen på Båtsman Music spikad. Dimpker Brothers, Jenny Almsenius och Mollie Minott uppträder. 

Annons:

Till sommaren blir det konserter på Båtsman Music i Västervik och nu är hela artistuppställningen presenterad. 

"En härlig blandning av genres, kvinnor och män, lokala musiker och icke lokala, extremt rutinerade och erkända, kända och lite mindre kända. Alla mycket professionella, fantastiska musiker som passar väl in på Båtsmansgränds mysiga spelplats", skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Den 30 juni uppträder Eric Bibb och Maja Johansson. Den 19 juli är det dags för Hazelius Hedin och Sanna Hogman. Chris Kläfford och Higway Honeys står för underhållningen den 28 juli. Finalkvällen, den 4 augusti, blir det Dimpker Brothers, Jenny Almsenius och Mollie Minott. 

– Responsen från allmänheten har varit jättefin. Biljettförsäljningen ser bra ut redan i det här tidiga skedet och det är därför inte självklart att det kommer finnas biljetter att köpa i entrén på alla konserter – det är ju en liten spelplats. Vi får löpande förfrågningar från musiker/band som vill spela. Det är jättekul och även om vi måste tacka nej till alla nu är det bra att få in många förslag inför nästa säsong. Det går också bra att skicka in önskemål på vilka artister ni vill se nästa sommar. Blir det här lyckat i år så kör vi vidare nästa sommar, säger Jessica H Gustavsson som står bakom arrangemanget. 

Släpper nytt i april

Arrangörerna har fått frågan varför man inte kunde köra som förra året. 

– Svaret är att det var inte möjligt att fortsätta så eftersom det blev oändliga mängder ideellt arbete, en hel del kostnader och för lite publik. Det var inte hållbart vare sig i ekonomi eller arbetsbelastning för de inblandade, därför bjöd de in mig. Nu när alla bokningar är klara och släppta börjar mycket praktisk planering och givetvis det omfattande arbetet med att nå ut med konserterna.

Jenny Almsenius släpper nytt nu den 12 april och til hösten släpps Mollie Minotts nya album. Låtarna presenteras dock live redan i sommar. Kommunens Dimpker Brothers är också ett självklart inslag på Båtsmansgränd, meddelar arrangören.

– Vi är alla riktigt riktigt peppade på att ta emot våra gäster, både publik och artister, på Båtsman Music i sommar. Jag längtar mest efter att se gästerna njuta av musik i världsklass, det är min passion, säger Jessica. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: