Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Blueslegend gästar Västervik i sommar – delar scen med hemvändare

Blueslegenden Eric Bibb kommer och spelar i Båtsmansgränd i juni. Foto: Pressbild

Blueslegend gästar Västervik i sommar – delar scen med hemvändare

Båtsman music fortsätter att släppa välrenommerade namn till sommarens spelningar. Tidigare har eventbolaget släppt namn som Chris Kläfford, Hazelius Hedin, Highway Honeys och Sanna Hogman. Det senaste namnet att presenteras är inte mindre än blueslegendaren Eric Bibb. 30 juni gästar han Båtsmansgränd i Västervik som ett led i sin turné för att promota sitt nysläppta album. Under kvällen kommer även Maja Johansson, hemvändande Västervikssångerska att uppträda. 

Annons:

Eric Bibb har en lång internationell karriär bakom sig och räknas till den absoluta eliten när det kommer till blues. Han har nyligen släppt det nya albumet "Ridin´" och Västerviksspelningen blir ett stopp på en längre turné världen över. 

”Vi ser så mycket fram emot att få ha denna väldigt stora artist på vår lilla spelplats i vår lilla stad. Den intima settingen kommer passa så fint ihop med Erics legendariska röst och gitarrspel.” säger Jessica H Gustavsson på Eventolot som arrangerar kvällen i ett pressmeddelande.

”Det känns väldigt fint att få ta emot en så fantastiskt erfaren, erkänd och briljant musiker i vår lilla stad och vi hoppas att det blir uppskattat. Vi tror att det kommer bli fint med kontrasterna i röster under kvällen. Från Maja Johanssons väldig karaktäristiska ljusa röst, till Erics mycket djupa varma röst. En kväll att njuta och minnas helt enkelt.”

Maja Johansson är uppvuxen i Västervik och har efter att ha bott många år i Malmö flyttat tillbaka till hemstaden igen. 

Majas musik beskrivs av arrangören som säregen blandning av indie, pop och progg. 

”Majas ljusa röst omfamnar en som en mjuk kokong och ger känslor av nostalgi, melankoli och glädje på samma gång.” skriver Eventolot.

Eric Bibb och Maja Johansson spelar i Båtsmansgränd 30 juni

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: