Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Pjäs av känd författare spelas i Västervik

Magnus Wetterholm som Christer i pjäsen "Det kom så mycket emellan". Foto: Pressbild, Anders Nord & Dragan Popovic

Pjäs av känd författare spelas i Västervik

Välkända författaren och poeten Ylva Eggehorn har skrivit manus till pjäsen ” Det kom så mycket emellan.” Imorgon, tisdag, spelas den i Västervik. Arrangörer är Västerviks Riksteaterförening. 

Annons:

Monologen ”Det kom så mycket emellan” med manus av Ylva Eggehorn kommer att spelas i Västervik på tisdag kväll. Arrangör är Västerviks Riksteaterförening, och pjäsen kommer på grund av renoveringarna på Bryggaren spelas på Teaterskeppets scen. 

”Vi har fått möjlighet att använda Teaterskeppets scen vilken faktiskt lämpar sig bättre för denna föreställning då man vill ha en nära kontakt med en mindre publik. Vi välkomnar publiken dit och räknar med att ge fler föreställningar där framöver. Även efter att vi fått tillgång till Bryggaren i höst.” skriver Riksteaterföreningens ordförande Torgil Höckergård. 

Pjäsen framförs av Magnus Wetterholm och handlar om Christer som bestämt sig för att i sin garderob rensa upp sitt liv men blir förhindrad eftersom det kommer så mycket emellan.

”Mitt i all röra som ett liv stundom kan vara, närmar han sig den ömma punkt i livet där man kan möta sig själv” skriver Stadra Teater som producerar pjäsen. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: