Sök

Annons:

Redan i höst planerar IKEA att öppna sina tre första planeringsstudios. Ett av dem hamnar i Småland. Foto: Pressbild/IKEA

SMÅLAND: HÄR ÖPPNAR IKEA SIN NYA KONCEPTANLÄGGNING

IKEA fortsätter sin satsning på planeringsstudios för att komma närmare människor i ett tiotal svenska städer. Syftet är att nå fler och göra det lättare att få hjälp med att planera, inreda och beställa produkter.

Annons:

I mitten av juni berättade IKEA om sina planer att öppna så kallade planeringsstudios i tiotalet städer runt om i landet. Redan i höst öppnar möbelkedjan nya enheter i Nova köpcentrum i Lund, Hallarna i Halmstad och på Grand Samarkand i Växjö. De nya formaten ska komplettera de redan etablerade varuhusen, e-handeln och kedjans digitala lösningar.

– Vi är glada över att komma närmare våra kunder i Växjö och hoppas att de är lika nyfikna som vi på att utforska ett nytt sätt att mötas på. Här vill vi dela med oss av heminredningskompetens och göra det lättare för fler att ta del av våra produkter, säger Sara Schill, Varuhuschef på IKEA Älmhult.  

Inga produkter går att ta med sig hem

I de mindre formaten som IKEA kallar planeringsstudios kan kunderna möta heminredningsexperter och få personlig service för att planera sina hem eller beställa produkter ur hela sortimentet. Alla produkter levereras sedan dit du önskar, men inga produkter går att ta med sig hem direkt.

– I våra stora varuhus finns allt som butiken har att erbjuda, men när kunder vill ha hjälp med att planera ett kök eller beställa en smart garderobslösning ger de nya butikerna oss möjlighet komma närmare människor i deras vardag där de lever, arbetar och rör sig, säger Reza Shomali, utvecklingschef på IKEA Sverige. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Elliot Klint

elliot.klint@gmail.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons: