Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Bra sommar för butikerna i Västerviks centrum – populära arrangemanget ställs in

Det blir inte någon Krogkultur i Västervik i höst men Citysamverkan planerar för andra arrangemang.

Bra sommar för butikerna i Västerviks centrum – populära arrangemanget ställs in

Det har varit många besökare i Västervik i sommar. Det var varit till glädje för både caféer, restauranger och butiker i Västerviks stadskärna. Nu tittar Citysamverkan framåt mot hösten och hoppas att handeln i centrum kan fortsätta locka till sig kunder.

Annons:

Den här veckan har det varit ”Konst i butik” inför konstrundan i Västervik, Men det kommer mera arrangemang för att locka in kunder i butikerna i centrala Västervik.

– Vi planerar för handlingsbingo under hösten, säger Tobias Ahlstedt, vid Västervik Framåt, som jobbar med Citysamverkan i Västervik och evenemang.

Handlingsbingo innebär att Västerviks butiker i centrum ger kunderna möjlighet att spela bingo samtidigt som man handlar.

– Vi håller på att dra ihop handlarna till ett möte om det. Tanken är att de som får Bingo vinner presentkort, säger Tobias Ahlstedt.

"Många valde att resa hit"

Han kan titta tillbaka på en sommar där handeln har gått bra för butikerna i Västerviks centrum. Någonting som man inte trodde när Coronapandemin härjade som värst under våren.

– Handeln gick bra under sommaren, vi hade många besökare här, mycket beror på att Västervik blev Årets sommarstad vilket gjorde att många valde att resa hit, säger Tobias Ahlstedt.

Det som inte blir av under hösten är Krogkultur.

– Nej det blir inte av med anledning av de restriktioner som gäller i landet. Det har varit en succé som dragit mycket folk, men så blir det inte i höst, säger Tobias Ahlstedt.  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: