Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ny app visar om bussen är full:

KLT lanserar en ny betalapp som bland annat kan kontrollera beläggning. Foto: KLT/Pressbild

Ny app visar om bussen är full: "Ett nytänkande sätt"

I en ny app kan man se uppskattat antal resenärer på Kalmar länstrafiks bussar samtidigt som man reser först och betalar vid avstigning. 

Annons:

Nu är det möjligt för passagerarna att via en ny app se hur beläggningen är på Kalmar länstrafiks bussar och i coronatider kan det vara till hjälp för att undvika trängsel och risk för smittspridning.

I den nya appen GoOn kan enkelbiljetter köpas för resor med Kalmar länstrafiks bussar inom Kalmar län. Det nya med appen är att man reser först och betalar för resan vid avstigning av bussen med antingen Swish eller Klarna. 

Påminnelse vid obetald resa

Vid biljettkontroll visar passageraren upp den aktiva biljetten i appen och betalar man inte efter avslutad resa kommer en påminnelse i form av en notis i appen. 

”I appen GoOn kan du på ett nytänkande sätt resa med bussar i Kalmar län med endast några tryck på din mobil. Inga förkunskaper krävs, du behöver inte ens veta vilken hållplats du åker från eller ska till. Du kan även få en uppskattning över antalet resenärer på bussarna i din närhet. Vilket kan vara extra intressant nu i coronatider”, skriver KLT i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: