Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ny storvinst till Västervik – blir tv-skrap igen

Ännu en Triss med tv-vinst har sålts i Västervik. Foto: Svenska Spel/Pressbild

Ny storvinst till Västervik – blir tv-skrap igen

Det verkar uppenbarligen vara något speciellt med Triss och Västervik i år. En lott såldes nyligen som kommer ta vinnaren hela vägen till TV4-huset i Stockholm.
– Det är jätteroligt, det visar att man kan vinna, säger Karin Ydreborg som jobbar i förbutiken.

Annons:

I mitten av maj var det stor trissfest på ICA Maxi Stormarknad i Västervik. Thomas Hult skrapade då fram 100 000 kronor när Svenska Spels vinnarteam kom på besök för ett tv-skrap i butiken.

– Det blev ju mycket uppmärksamhet kring just den dagen och det var väldigt bra ordnat av Svenska Spel, säger Karin Ydreborg.

Det dröjde bara några veckor innan butiken sålde en lott som ger ett likadant skrap – fast i direktsändning i Nyhetsmorgonstudion i Stockholm – senare i år. 

– Det är jätteroligt! Jag törs inte svara på om vi haft någon kund tidigare som skrapat Triss i tv, jag tror nästan det men jag är inte helt hundra. I så fall var det länge sedan, säger hon.

Okänt vem ännu

Trissvinsten är inte den enda storvinsten som butiken haft den senaste tiden. Även om de absolut största vinsterna har lyst med sin frånvaro så kommer det med jämna mellanrum vinstogram som deklarerar att kunderna har vunnit mycket pengar.

– I våras hade vi lite på Eurojackot och på Europatipset, lite andelar och så. Oddset har det också varit en del vinster på under våren.

Vem trissvinnaren är vet hon ännu inte.

– Det är ingen som varit inne och berättat vad jag har hört, så det är ju jättespännande att se vem det är. Många är tysta om sina vinster men stamkunderna kan nog ha svårt att hålla tyst. Dem har man ju en dialog med på ett annat sätt, säger Karin.

Femte vinsten

Den redan säkrade vinsten på minst 100 000 kronor och maximalt fem miljoner kronor är den femte trissvinsten i Västervik i år. 

– Vi har haft Västerviksvinnare i tv i januari, april och maj. I slutet av månaden väntar ännu en Västerviksbo på att få skrapa Triss i tv och så har vi den här vinsten. Så tre Västerviksbor har redan vunnit stort och ytterligare två väntar på att få göra det. En bra utdelning för staden, helt klart, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell.

I september kommer tv-skrapet att ske.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: