Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Nu är det dags för nya jobb- och utbildningsmässan:

Den 12 september äger den nya jobb- och utbildningsmässan rum i Västervik. Foto: MostPhotos

Nu är det dags för nya jobb- och utbildningsmässan: "Unik möjlighet"

Västerviks kommuns nya jobb- och utbildningsmässa har snart premiär. Den 12 september är det dags i Bökensveds Sporthall. 

Annons:

På mässan kan arbetssökande, karriärväxlare, studenter och elever träffa lokala företag och arbetsgivare, utbildningsanordnare samt rekryterings- och bemanningsföretag som söker nya medarbetare och studenter. 

– Jobb- och utbildningsmässan är en unik möjlighet för både arbetssökande och företag i Västervik att mötas på samma arena. Genom att samla arbetsgivare, utbildningsanordnare och rekryteringsexperter under ett tak vill vi skapa en plattform där framtidens karriärer kan ta form. Vi hoppas att alla som deltar, oavsett om de är på jakt efter sitt nästa jobb eller letar efter rätt kompetens, kommer att lämna mässan med nya insikter och värdefulla kontakter, säger projektledaren Elisabet Sjöstrand i ett pressmeddelande.

På mässan kommer besökare möta arbetsgivare som söker vikarier och medarbetare i närtid såväl som arbetsgivare som ser ett rekryteringsbehov i framtiden. Man kommer träffa utbildningsanordnare inom vuxenutbildningen, yrkeshögskolor, folkhögskolor och högskolor och likaså kunna få råd och stöd av kommunens studie- och yrkesvägledare kring framtida yrkesval.

Ett 50-tal utställare deltar på mässan, som ska inspirera och ge möjlighet att knyta värdefulla kontakter för framtiden. 

– Det är viktigt för vår kommun att våra lokala företag och organisationer hittar den kompetens de behöver. Vi är därför glada att både kunna möjliggöra och själva vara med på job- och utbildningsmässan och vi hoppas att både bygdens företag och alla jobbsökande tar chansen att visa upp sig och hittar varandra, säger Lotti Jilsmo, verkställande tjänsteman på Sparbanksstiftelsen Tjustbygden. 

Det är kommunens enhet för näringsliv och kompetens med stöd av Tjustbygdens Sparbank. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: