Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
LÄNET: TVÅ MORDFÖRSÖK I NYBRO –

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

LÄNET: TVÅ MORDFÖRSÖK I NYBRO – "HÄNDELSERNA HÄNGER IHOP MED VARANDRA”

Under tisdagen hittades två män med knivskador i Nybro. Polisen menar att de olika händelserna hänger ihop med varandra. 

Annons:

Under tisdagskvällen så larmades polis och ambulans till Willys i Nybro då en man i 40-årsåldern skadades allvarligt efter ett bråk inne i affären. Mannen vårdas nu på sjukhus med allvarliga skador. 

– Vi kallades till platsen efter att två personer hamnat i bråk med varandra. De båda männen kände till varandra sedan tidigare och hade en konflikt med varandra, de båda är också kända av polisen sedan tidigare. En man i 25-årsåldern utdelade några slag eller hugg mot en man i 40-årsåldern, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel. 

Efter att polisen anlänt till platsen så började jakten på mannen i 25-årsåldern. Till slut så hittade polisen mannen, men då även han med skador.

– Efter cirka en timme så griper vi mannen i 25-årsåldern på Fabriksgatan i Nybro. Då ser vi att även han har skador från ett vasst föremål. 

Det ska då efter händelsen inne på Willys uppstått ett ytterligare bråk, detta på Fabriksgatan. Där ska mannen i 25-årsåldern hamnat i bråk med en till man, han i 35-årsåldern. Han har enligt polisens misstankar huggit mannen i 25-årsåldern med ett vasst föremål.    

– Nu sitter mannen i 25-årsåldern och mannen i 35-årsåldern anhållna misstänkta för mordförsök. Händelserna hänger ihop med varandra. Alla de tre männen känner varandra sedan tidigare och de tre är även kända av polisen sedan tidigare, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

 

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: