Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
KOMMUNAL TOPPCHEF BYTER TJÄNST

Daniel Niklasson byter tjänst inom Västerviks kommun. Foto: Arkivbild

KOMMUNAL TOPPCHEF BYTER TJÄNST

Västerviks kommun kommer behöva rekrytera en ny samhällsbyggnadschef. Detta efter att Daniel Niklasson hoppat i sidled. Han är ny näringslivsutvecklare i kommunen.

Annons:

Kommunens nyfomerade näringslivsavdelning har alltså gjort klart med ett internt tillskott. Daniel Niklasson kommer att bli näringslivsutvecklare med fokus på tillväxt och etableringsfrågor.

- Det är egentligen ganska odramatiskt. Jag har till och från under ett antal år funderat över hur arbetsbelastningen, som stundtals varit orimlig enligt mitt sätt att se det, påverkar min livskvalitet som helhet. Under de senaste åren har verksamheten på samhällsbyggnadsenheten blivit allt mer omfattande och mångfacetterad, vilket har inneburit att det blivit mindre och mindre fokus på utvecklingsfrågor i rollen som chef på den enheten, säger Niklasson i ett pressmeddelande.

"Sista pusselbiten"

Pontus Lindblom tillträdde som näringslivschef för en tid sedan kommenterar nyrekryteringen såhär:

- Det känns oerhört kul att nu ha lagt den sista pusselbiten i vår organisation på avdelningen och förstärka kommunens fokus på tillväxt och företagsetableringar.

Niklasson tillträdde sin tjänst igår. Kommunen kommer att inleda en process för att hitta en ny samhällsbyggnadschef. Fram tills att en ny är inne i verksamheten kommer Sara Dolk vara tillförordnad på posten.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: