Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
  • Två ytterligare band släppta - då spelar de i Båtsmansgränd

    Folkmusikduon Hazelius Hedin gästar Båtsmansstugorna i juli. Foto: Pressbild, David Brohede

  • Två ytterligare band släppta - då spelar de i Båtsmansgränd

    Även Sanna Hogman kommer att uppträda i Båtsmansstugorna den 19 juli. Foto: Pressbild

Två ytterligare band släppta - då spelar de i Båtsmansgränd

Under sommaren kommer Eventolot arrangera ett flertal musikkvällar i Båtsmansstugorna. Bokningarna släpps efterhand, och det senaste släppet gäller folkmusikduon Hazelius Hedin samt Västerviks egna vis- och folksångerska Sanna Hogman. De båda akterna kommer att spela i den anrika gränden 19 juli, efter Hasselörodden.  

Annons:

 ”Eventolot, som arrangerar Båtsman Music, vill hylla kulturtraditionen Hasselörodden med en kväll med de historiska vingslag som folkmusiken och visan ger. Det finns ingen bättre plats i Västervik att göra det på än just Båtsmansgränd”, säger arrangören Jessica H Gustavsson i ett pressmeddelande.  

Att få till en spelning med folkmusik efter Hasselörodden kändes självklart för arrangören.

”Hazelius Hedin var de första jag tänkte på när Båtsmansgränd och jag bestämt att vi ville göra något för kvällen efter Hasselörodden. De var ett självklart val och jag är så glad att de hade möjlighet att komma. Sanna Hogman kompletterar dem så fint och Sanna och Esbjörn Hazelius har dessutom släptp en låt tillsammans. Med lite tur kanske de spelar den för publiken denna kväll.” säger Jessica H Gustavsson.

Fyra musikkvällar kommer att arrangeras under namnet Båtsman Music. Det första släppet gjordes förra veckan då biljetter till en kväll med Chris Kläfford och Highway Honeys släpptes. De båda banden spelar i Båtsmansstugorna 28 juli. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: