Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Marianne Mörck till Västervik med omtyckt föreställning – här är datumet

Marianne Mörck kommer till Västervik i höst med omtyckta föreställningen "Britt-Marie var här". Foto: Pressbild /John Gripenholm

Marianne Mörck till Västervik med omtyckt föreställning – här är datumet

Det planeras för ett brett utbud när det kommer till årets program hos Västerviks riksteaterförening. Under våren blir det ett flertal föreställningar runt om i Västervik, och höstens program har börjat bokas. En bokning är dock redan klar – den 24:e november kommer Marianne Mörck och ger sin enmansföreställning ”Britt-Marie var här” på Bryggaren. 

Annons:

– Det här är något som publiken har efterfrågat, och vi har faktiskt lyckats med att få hit henne fastän vi kanske inte trodde det skulle gå. Det känns väldigt roligt, säger Västerviks riksteaterförenings ordförande Torgil Höckergård.

"En hyllning till livet"

Föreställningen är baserad på Fredrik Backmans omtyckta bok, och är regisserad av Eva Dahlman. Marianne Mörck spelar alla roller, och pjäsen beskrivs av riksteatern som "en hyllning till livet som med humor och värme uppmanar oss att gå ut från salongen och ta tillvara på allt som är oss kärt."

Just nu pågår renoveringar av Bryggaren, så föreningens föreställningar i vår har fått byta lokal och spelas på olika scener i Västervik. Till hösten ska dock Bryggaren vara färdig, och föreningen räknar med att ”Britt-Marie var här” kommer att kunna spelas där. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: