Annons:

Sök

Annons:

Lunchguide för 26/1

VÄSTERVIKS STADSHOTELL
  • Ugnsbakad röding serveras med hollandaisesås med smak av örter, Chili och lökfräst spenat samt kokt potatis
  • Helstekt entrecote serveras med vispat kryddsmör, vitlöksrostad potatis, tomat och löksallad och skysås
  • Pannbiff gjort av nötkött serveras med stekt lök, inlagd lök, lingon, gräddsås och rostad potatis
  • Långbakade karré i mustig tomatsås med smak av chili och vitlök servera med pasta lignin och toppas med smulad gorgonzola och rucola
  • Rostade gulbetor serveras med en rödbetspannacotta, gratinerad getost på toast och rostade frön
  • Bulgursallad serveras kallrökt lax, krämigt ägg, picklad lök och rom sås (går att få vegetariskt)

115 kr
Öppet: 12.30 - 14.00

Sju härliga rätter på svenska råvaror (så långt det är möjligt), gärna lokalproducerade! Ta för dig av vår goda sallad och sitt ned så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten kaka ingår efter maten. Take Away: 108:- Köp fem maträtter, betala för fyra – så har du hela veckans lunch fixad!

Annons:

Annons: