Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Besöksrekord på Dagens Västervik – ökat med 83 procent

Ossian Mathiasson, Simon Henriksson, Jonas Carlsson, Jakob Karlsson, Anders Sjögren och Linus Johansson arbetar med Dagens Västervik. Foto: Roger Carlsson

Besöksrekord på Dagens Västervik – ökat med 83 procent

Vecka 18 blev Dagens Västerviks bästa vecka hittills med 129 070 sidvisningar. Sedan årsskiftet har DVV ökat trafiken med 83 procent.
– Det är en väldigt positiv utveckling som vi hoppas kommer hålla i sig och öka ytterligare, säger DVV:s ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Medieföretagen Dagens Vimmerby AB och Mediapartner AB startade Dagens Västervik i augusti 2018 och utvecklingen har gått spikrakt uppåt.

– Vi är nya aktörer i Västervik och insåg tidigt att vi har en längre startsträcka i Västervik än vad vi haft när vi startat upp våra tidningar i Vimmerby och Hultsfred. Nu känner vi att det verkligen börjar lossna, både besöksmässigt och på försäljningssidan.

Nytt rekord totalt sett

DVV publicerar cirka 15-20 artiklar om stort och smått i Västervik varje dag – helt gratis för alla.

– Dagens Västervik är en satsning på relevanta nyheter som är tillgängliga för alla och vi är förstås väldigt glada för att fler och fler hittar till oss.

Samtliga tre tidningar i företaget hade 614 000 visningar vecka 18, vilket också är nytt rekord.

– I Vimmerby ligger vi stabilt runt 300 000 visningar och det är en nivå som vi siktar på för Västervik också. Vi känner att tiden talar för oss och det är i Västervik vi ser stört tillväxtpotential framöver. 

Tveka inte att kontakta oss

I dag har DVV-appen, som laddas ned på Google Play eller i Appstore, 4 300 användare.

– Där har vi fördubblat antalet användare sedan årsskiftet och det tickar på i strid ström. Att få fler att följa oss genom appen är en nyckel för oss och ju mer vi kan snabba på vår utveckling desto bättre produkt kommer vi kunna producera.

Har du åsikter om vår produkt eller ett nyhetstips? Tveka inte att kontakta oss via våra kanaler eller genom mail till redaktion@dagensvastervik.se.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: