Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ännu en GP-tävling ställs in - oklart vad som händer med VM-serien

Så här såg det ut nät Fredrik Lindgren vann GP-tävlingen i Målilla i fjol. Chanserna att vinna en deltävling i år minskar allt mer. I dag ställdes ytterligare en in, och nu är det oklart vad som händer med 2020 års VM-serie. Foto: Stefan Härnström

Ännu en GP-tävling ställs in - oklart vad som händer med VM-serien

I dag ställdes ytterligare en VM-deltävling i speedway in, och nu återstår bara två av de planerade nio i årets serie. Inom kort kommer arrangören lämna mer info om vad som kommer hända med årets serie.

Annons:

Sedan tidigare har GP-tävlingarna i Målilla, Hallstavik och ytterligare fyra orter ställts in.

På grund av den pågående coronapandemin och de restriktioner som finns i Polen avseende folkansamlingar meddelades i dag att inte heller Wroclaws GP-tävling, som skulle ha körts 1 augusti, kommer att genomföras.

Beslutet fattades efter ”noggrant övervägande och i samråd med FIM, BSI Speedway, Wroclaw Speedway Club och lokala myndigheter”, skriver SGP i ett pressmeddelande.

Oklart med årets VM-serie

Nu finns bara två av de planerade nio deltävlingarna kvar i ursprungskalendern – danska Vojens 12 september och polska Torun 3 oktober.

Hur det blir med 2020 års VM-serie är ännu oklart. Hittills har arrangörerna garanterat åtminstone åtta tävlingar.

”Vi kommer med mer detaljer om VM inom de kommande veckorna”, skriver man och meddelar samtidigt att köpta biljetter till årets tävling i Wroclaw gäller för nästa års evenemang istället.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: