Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Bjerkert fick bryta dagens etapp - siktar på start i morgon igen

Calle Bjerkert fick bryta dagens etapp av Dakarrallyt. Min i morgon hoppas han stå på startlinjen igen. Foto: Magnus Frodig, Calle Bjerkert Rally Raid Team

Bjerkert fick bryta dagens etapp - siktar på start i morgon igen

Vimmerbyföraren Calle Bjerkert tvingades bryta dagens etapp av Dakarrallyt på grund av tekniska problem. Bland annat ska hans road book ha gått sönder. Calle är nu tillbaka i start- och målområdet och hoppas på start i morgon igen.

Annons:

I dag kördes den tredje etappen av Dakarrallyt, och för Vimmerby MS-föraren Calle Bjerkert startade allt som det skulle. En bit in på etappen drabbades han dock av tekniska problem, bland annat med sin road book, men också problem med motorcykeln.

"Tillbaka här och är okej"

Efter en incident fick Calle ge upp etappen och istället åka helikopter tillbaka till start- och målområdet, där resten av teamet väntade.

– Han är tillbaka här och han är okej, och eventuellt redo för ny start i morgon. Vi jobbar på för fullt för att få allt i ordning inför i morgon, berättar Magnus Frodig, som ingår i Calle Bjerkerts team i Saudiarabien.

Uttalande på Facebook

På sin officiella Facebooksida skriver Calle Bjerkert Rally Raid Team följande:

"Dagen började bra men slutade tyvärr sämre då Calle fick bryta pga tekniska problem. Vi jobbar på för fullt med att få Calle till startlinjen i morgon. Calle är okej!"

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: