Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
HockeyAllsvenskans seriestart skjuts på framtiden

Det blir ingen seriepremiär för Västerviks IK i mitten av september som det var planerat. HockeyAllsvenskan kommer inte dra igång förrän i oktober. Foto: Ossian Mathiasson

HockeyAllsvenskans seriestart skjuts på framtiden

Den blir ingen seriestart för HockeyAllsvenskan den 11 september, som det var planerat. Istället kommer den första pucken släppas någon gång i oktober.

Annons:

Det är Radiosporten som på onsdagsmorgonen avslöjar att det under sena tisdagskvällen gick ut ett brev från ligaorganisationen HockeyAllsvenskan till serien alla klubbar med information om att seriestarten fram till oktober.

Hockeyallsvenskan förväntas kommunicera detta på sin hemsida under onsdagen, berättar Radiosportens uppgiftslämnare. Anledningen till den framflyttade seriestarten ska enligt Radiosporten vara att ligan är beroende av publik och biljettintäkter, och hoppas på att större folksamlingar kommer att tillåtas under hösten.

"Olyckligt att man inte lyckas sätta ett nytt datum att förhålla sig till. SHL och Hockeyettan gjorde ju det för en månad den", säger uppgiftslämnaren till Radiosporten.

Exakt datum för seriepremiären kommer beslutas på ett ägarmöte i augusti.

 

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: