Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ny målvakt klar för VIK:

Samuel Wards skada har tvingat VIK att agera.

Ny målvakt klar för VIK: "Intressant målvakt"

Samuel Ward tvingas till operation. Nu är det klart att Västerviks IK plockar in en ny målvakt. 24-årige Zackarias Skog är klar för klubben. 

Annons:

Zackarias Skog har spenderat de senaste fem säsongerna i Nordamerika. Göteborgaren kommer nästan från American International College, som spelar i NCAA. Han var på Chicago Blackhawks camp 2019. 

– Samuel, Gabbe och jag har haft en dialog om hans skada ett bra tag. Efter månader av rehab och ingen förbättring så är operation den sista utvägen som det verkar. Vi lider med Samuel att han inte får ordning på sina problem och efter den säsongsstarten han hade ifjol så förstår vi att det är frustrerande för honom, säger VIK:s sportchef Emil Georgsson.

Nu kommer Daniel Marmenlind och Zackarias Skog vara VIK:s målvaktspar när säsongen börjar. 

– Vi måste dock säkerställa att vi har två målvakter som är 100 procent till ispremiär och Samuel är helt införstådd att vi behövt ta in en ersättare för honom. Zackarias är en storväxt och intressant målvakt. Gått via College och haft en bra utveckling senaste säsongerna. Bland annat har han varit på Chicago Blackhawks camp 2019. Vi är glada över att hittat en lösning med Zackarias och tror att det blir en bra kamp mellan honom och Daniel om förstaspaden.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: