Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
SHL-klubben korttidspermitterar alla spelare och personal

Samtliga spelare i IKO är korttidspermitterade. Foto: Arkivbild

SHL-klubben korttidspermitterar alla spelare och personal

SHL-klubben IK Oskarshamn korttidspermitterar en mängd medarbetare, inklusive spelarna. Det beslutet kommunicerades i dag. 

Osäkerheten inför nästa hockeysäsong är stor och samtliga SHL-klubbar har fortfarande värvningsstopp. Vilken ekonomi IK Oskarshamn har att röra sig med är osäkert. En stor del av personalstyrkan permitterades i dag. Kvar blir en del nyckelpositioner i organisationen. 

– Vi har ett hårt jobb framför oss med att maximera intäkterna i dessa tider. Därför är bedömningen i dagsläget att vi inte kan permittera hela personalstyrkan. Detta beslut omprövas löpande, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg.

Ett åtgärdspaket och en ny budget har plockast fram. 

– Vi går in i nästa säsong med en mindre ram än vad vi först hade räknat med. Det innebär både spelarbudget och övrig organisation. För att anpassa oss till detta förbereder vi också uppsägningar i organisationen. Jag hoppas att vi med dessa åtgärder ska kunna gå stärkta ur krisen och komma väl förberedda inför kommande säsong. Skulle läget i samhället förvärras utesluter vi inte fler åtgärder, vi har ett ansvar att sätta klubbens bästa i första rummet, säger Martin Åkerberg. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: