Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Viktig trio saknas i slutspelspremiären – han gör comeback

Adam Åhman var den stora hjälten i sista grundserieomgången mot Södertälje. I slutspelspremiären saknas den viktiga kuggen. Foto: Ossian Mathiasson

Viktig trio saknas i slutspelspremiären – han gör comeback

Västerviks IK får klara sig utan målvakten Adam Åhman, backen Erik Ullman och forwarden Erik Nyström mot Södertälje SK. Glädjande är att Victor Öhman, som har saknats på grund av skada i flera månader, gör comeback. 

Annons:

I slutspelsseriens första omgång har Västerviks IK rest till Scaniarinken för match mot Södertälje SK. 

Flera nyckelspelare finns inte med i Västerviks laguppställning. Det rör sig om formstarke målvakten Adam Åhman, målfarlige backen Erik Ullman och forwarden Erik Nyström. När Västervik slog Södertälje med 3–0 i den sista grundserieomgången var Åhman och Ullman de stora segerorganisatörerna och säkrade avancemanget till slutspelsserien. 

Arvid Ljung vaktar VIK:s målbur i afton och 19-årige junioren Alexander Skepp står i båset. 

En glädjande nyhet är att Victor Öhman, som blev skadad i januari, gör comeback i afton. Han har arbetat hårt med sin rehabilitering under flera veckor och börjar som 13:e forward. 

VIK inleder slutspelsserien på noll poäng, det gör även Vita Hästen och Södertälje. Ettan Timrå har tre poäng, tvåan Karlskoga två poäng och trean Västerås en poäng.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: